Σας καλωσορίζουμε στο Radio Notes Magazino News - Όλες οι μεγάλες επιτυχίες παίζονται & διαβάζονται εδώ

Προβολέs Σελίδαs

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Συνέντευξη || Φανή Παπαθεοχάρη || Radio Notes.eu Magazino



Το radionotes.eu magazino έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί σήμερα την κυρία Φανή Παπαθεοχάρη







Ο Μάριος κι εγώ σε καλωσορίζουμε στο blog μας, το Radio Notes.eu Magazino!





Συνέντευξη στη Μάρω από το radionotes.eu 



1. Φανή, σε τι φάση της ζωής σου σε πετυχαίνω;


Για αρχή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για τη φιλοξενία στο blog σας. Βρίσκομαι σε μία αρκετά δημιουργική περίοδο θα έλεγα.. Είχα την τιμή να κάνω ενορχήστρωση και παραγωγή σε ένα υπέροχο τραγούδι μιας πολύ καλής φίλης που κυκλοφόρησε πρίν λίγους μήνες με τίτλο "Έχω τόσο ανάγκη" και πρίν λίγες μέρες πάλι, κυκλοφόρησαν άλλα δύο τραγούδια μου σε στίχοι/μουσική δικά μου με τίτλο "Φύγε" και " Τ'όνομά μου στα χείλη σου".




2. Είσαι δυναμική γυναίκα, ντόμπρα. Αυτά τα στοιχεία σε έχουν βοηθήσει στο χώρο που κινείσαι;


Το να είσαι "δυναμικός"στο χώρο που κινείσαι, σίγουρα είναι προσόν.. Το να είσαι "ντόμπρος" όμως, (ένα στοιχείο που με διακατέχει πάλι) δεν ισχύει στον δικό μας τουλάχιστον χώρο.. Εκεί υπερισχύει "δυστυχώς" η διπλωματία...



3. Πώς προκύπτει στη ζωή σου το τραγούδι;


Από μικρή ηλικία ένιωθα ότι είχα μία ιδιαίτερη σχέση με το τραγούδι και γενικά με τη μουσική.. Παρ' όλο που είχα ασχοληθεί πολύ εντατικά και με τον αθλητισμό, καταλάβαινα βαθειά μέσα μου ότι η ζυγαριά έγερνε περισσότερο προς τη μουσική.. Αποφάσισα να σπουδάσω και σε ένα μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού απέσπασα το πρώτο βραβείο που ήταν η πρώτη μου κιθάρα και μια θέση σε ένα κέντρο διασκέδασης, για να ξεκινήσω αυτό που τόσο πολύ αγαπούσα.. Να κυνηγήσω το όνειρο...Να τραγουδήσω.. Άρα όλα στη ζωή μάλλον γίνονται για κάποιο λόγο..




4. Με ποιους καλλιτέχνες έχεις συνεργαστεί; Υπάρχει, ωστόσο και κάποια συνεργασία που θέλεις να κάνεις στο μέλλον;


Κατά καιρούς έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως είναι ο Στ.Γονίδης, η πολυαγαπημένη μου Πίτσα Παπαδοπούλου , η Άντζελα Δημητρίου, η Λένα Παπαδοπούλου, η Ευδοκία, ο Δήμος Μπέκε, η Πέγκυ Ζήνα, ο Τριαντάφυλλος, ο Σαρμπέλ, ο Σταύρος Φωτιάδης και πολλοί άλλοι.. Πρόσφατα είχα την τιμή να συνεργαστώ και με μία άξια εκπρόσωπο του λαϊκορεμπέτικου στοιχείου - τραγουδιού την κυρία Θεοδοσία Στίνγκα. Είχα την τιμή επίσης να ενορχηστρώσει πριν δύο χρόνια ο Αντώνης Γούναρης ένα δικό μου τραγούδι με τίτλο "Δεν Μ' αγαπάς" που κυκλοφόρησε από την Heaven που είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα τότε και μ' έχει στιγματίσει πολύ.. Μόνο θετικά πράγματα έχω αποκομίσει από τον κύριο Γούναρη και έχω να πω τα καλύτερα..Τον ευχαριστώ για όλα.. Τώρα όσες συνεργασίες έρθουν στο μέλλον, ευπρόσδεκτες είναι.. Θεωρώ ότι τα πάω καλά με τους συνεργάτες μου αρκεί να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.




5. Ο κλάδος σας έχει πληγεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο κλάδο. Πώς βίωσες εσύ αυτή την κατάσταση;


Σίγουρα ο δικός μας κλάδος της μουσικής αλλά και του θεάτρου έχει πληγεί περισσότερο από όλους τους άλλους.. Όταν βιώνεις μια αβέβαιη κατάσταση και είναι όλα μετέωρα, "επιβάλλεται" να ασχοληθείς ακόμα περισσότερο με αυτό που αγαπάς που στο παρελθόν ίσως να μην είχες το χρόνο και την πολυτέλεια να το κάνεις λόγω δουλειάς. Ανακαλύπτεις καινούργιες πτυχές του εαυτού σου. Παρ' όλο που η όλη κατάσταση σε είχε σε μία στασιμότητα εγώ πήγα ένα βήμα παραπέρα και μιλάω αποκλειστικά για την μουσική παιδεία. Εύχομαι να το ξεπεράσουμε όλο αυτό να επανέλθει η κανονικότητα και ότι περάσαμε να είναι μια ανάμνηση..



6. Σιγά σιγά τα μέτρα χαλαρώνουν και επιστρέφουμε στην κανονική ροή της ζωής μας. Πού θα μπορεί κάποιος να σε απολαύσει;



Όπως ανέφερα και πρίν, όλα είναι λίγο αβέβαια και διστακτικά ακόμα.. Συζητήσεις γίνονται προς το παρόν. Παντα όμως ο κόσμος ενημερώνεται από τις επίσημες σελίδες μου στο Facebook και στο Instagram για τις εμφανίσεις μου. Άλλωστε είμαι στην φάση που ενορχηστρώνω ένα καινούργιο πάλι τραγούδι που μου εμπιστεύτηκε ένας καλός φίλος και συνάδελφος και όταν με το καλό βγεί, εύχομαι να το αγαπήσετε όπως αγαπήσατε και όλα τ' άλλα.. 



7. Πέρα από το τραγούδι, έχεις κάποιο χόμπι; Πώς σου αρέσει να περνάς το χρόνο σου;




Ο χρόνος μου αν και περιορισμένος γιατί τις περισσότερες ώρες δεν σας κρύβω ότι είμαι πάλι μέσα σε ένα studio, μ' αρέσει να τον περνάω δημιουργικά παρέα με καλούς φίλους και ιδίως το καλοκαίρι προσπαθώ να περνάω πολλές ώρες στην θάλασσα.




8. "Σε αγαπώ", "σε ευχαριστώ". Πού θα έλεγες αυτές τις δύο όμορφες φράσεις;


Είναι δύο λέξεις πολύ σημαντικές που για μένα έχουνε τεράστια σημασία και είναι καλό να τις λέει κάποιος όταν πραγματικά τις νιώθει και όχι από συνήθεια.. Το "Σ' αγαπώ" και το "Ευχαριστώ" λοιπόν πηγαίνουν πρώτα απ' όλα στην οικογένειά μου που με μεγάλωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια και φυσικά σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν τόσα χρόνια και η αγάπη τους είναι ανιδιοτελής. Γιατί όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά δεν φεύγεις στις δυσκολίες του. Εισαι εκεί και τον στηρίζεις με όλες σου τις δυνάμεις.. Για τέτοια αγάπη μιλάω.. Ευλογημένη λοιπόν που τους έχω κοντά μου.. 






Ο Μάριος κι εγώ σε ευχαριστούμε για το χρόνο που διέθεσες για εμάς και τους αναγνώστες του blog μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις!!


Μάρω μου και Μάριέ μου εγώ σας ευχαριστώ για την όμορφη συνέντευξη. Είστε εξαιρετικά παιδιά και παλεύετε γιατί αγαπάτε κι εσείς πολύ αυτό που κάνετε και βγαίνει αυτό προς τα έξω.. Σέβεστε τον "καλλιτέχνη" πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς.. Είστε αληθινοί και χαίρομαι όταν γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία από πλευράς μου σε ό, τι κάνετε, και ξέρω ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία δεν κέρδισα απλά μόνο δύο καλούς συνεργάτες... Πάνω απ' όλα κέρδισα δύο καλούς φίλους! Την αγάπη και τον σεβασμό μου..


🔹Ακολουθήστε την κυρία Φανή Παπαθεοχάρη στο ίνσταγκραμ 






🔹Ακολουθήστε το radionotes.eu στα social media:



➡️ Facebook 

➡️ Twitter

➡️ Instagram

➡️ YouTube