Σας καλωσορίζουμε στο Radio Notes Magazino News - Όλες οι μεγάλες επιτυχίες παίζονται & διαβάζονται εδώ

Προβολέs Σελίδαs

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αντριάνα Φραζέσκου || Φεύγω || RadioNotes



H Αντριάνα Φραζέσκου κατάγεται από την Ικαρία, όπου και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Στα 17 της, μετακόμησε οικογενειακά στην Αθήνα. Από παιδάκι, φανταζόνταν τον εαυτό της τραγουδίστρια, αλλά όσο ήταν στην Ικαρία και δεδομένου της ύπαρξης αυστηρού οικογενειακού περιβάλοντος,  δεν τολμούσε να κάνει σκέψεις υλοποίησης του ονείρου της. Οταν ήρθε στην Αθήνα, αποφάσισε να πάει στο ωδείο, αλλά δυστυχώς απο την μία οικονομικοί λόγοι και από την άλλη η προκατάληψη όσων αφορά το επάγγελμα της τραγουδίστρας, δεν της επέτρεψαν να πάει.
Καθώς τα χρόνια πέρναγαν αυτό που είχε μεσα της μεγάλωνε και η αγαπη της για το τραγουδι γινονταν όλο και πιό δυνατή.
Εκανε οικογένεια και μετά από χρόνια αφού είδε στο πρόσωπό της τα σημάδια του χρόνου, σκεφτηκε "ή τώρα ή ποτέ" και πήγε και γράφτηκε στο Ωδείο Μαρίνας Σπανού στο Μενίδι  και ξεκίνησε δειλά δειλά, τα πρώτα μαθήματα τραγουδιού παράλληλα παρακολούθησε και όλα τα θεωρητικά μαθήματα μουσικής και χωρίς να το καταλάβει,  πήρε το αποφοιτήριο πτυχίο της στο σύγχρονο  τραγούδι. Παράλληλα με όλα αυτά, έτυχε να γνωρίσει τον Πάνο Κατσάμπα ο οποίος προσφέρθηκε να την βοηθήσει, να φτιάξει ρεπερτόριο και ξεκινήσανε παρέα τις πρόβες.  Ξεχωρίζοντας το πηγαίο ταλέντο της αλλα και την διάθεσή της για δουλειά πάνω στο τραγούδι, την πήρε μαζί του, σε ενα μεζεδοπωλείο και έτσι ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά.
Στη συνέχεια, έφτιαξε ένα μικτό μουσικό σχήμα το οποίο ονόμασε DAD (Δημήτρης - Ανδριάνα - Δημήτρης) , με 2 πολύ αξιόλογους μουσικούς, με πλήκτρα και μπουζούκι και ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της, σε αρκετά μεζεδοπωλεία, ταβέρνες και σε εκδηλώσεις.




Σήμερα επανέρχεται με ένα νέο τραγούδι σε μουσική του Παντελή Τσάντου και σε στίχους του Σωκράτη Τουραμανίδη με τίτλο ‘’Φεύγω’’ το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά από το RadioNotes!





Το τραγούδι θα ανέβει στο official YouTube account του σταθμού και θα μεταδοθεί μέσα από το RadioNotes
αυτή την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.
Ακούστε το τραγούδι ΕΔΩ